1 t/m 14 februari: €5,- voorinschrijf actiekorting

feedforward-in-leiderschap-management-werkboek

Vol trots brengen we je het heugelijke nieuws: na twee jaar schrijven komt binnenkort ons nieuwste boek ‘Feedforward in Leiderschap‘ uit. Dit praktische werkboek geeft je inzicht in hoe jij als leidinggevende de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Wat doe ik goed als leidinggevende? Wat kan nog beter? En hoe dan?

Dit werkboek geeft je geen kritische feedback op wat je niet goed doet. Het daagt je uit om na te denken over en aan de slag te gaan met de belangrijkste ingrediënten voor teamsucces. Dit boek geeft je feedforward. Dé brandstof om jouw leiderschap te verbeteren en jullie doelen nog succesvoller te realiseren.

Via deze link ontvang je tijdelijk (van 1 t/m 14 februari 2021) €5,- / 17,8% introductiekorting.

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
SVB
Nederlandse Gasunie
Universiteit Utrecht
Wereldhave
Wageningen University & Research
hands on informatie management
WonenBreburg
Vesteda