individuele ontwikkeling

individuele ontwikkeling op basis van feedforward

  • Wil je jezelf op een positieve manier blijven ontwikkelen?
  • Wil je jouw kwaliteiten nog beter benutten?
  • Wil je je ambities waarmaken door optimaal gebruik te maken van jouw kwaliteiten?
feedforward tijdens individuele ontwikkeling

Sinds december 1999 helpen wij managers en medewerkers bij hun individuele ontwikkeling, het realiseren van resultaten, ambities en persoonlijke groei. Dit doen wij altijd door te kijken naar én de ambities en doelstellingen van de organisatie of het team én naar de kwaliteiten die bij de manager of medewerker aanwezig zijn.

Meer weten? Neem contact op!

“Wat mij vooral heeft geholpen, is het feit dat ik opnieuw kon beseffen welke kwaliteiten anderen in mij herkennen en waarderen. Dat was voor mij dat extra duwtje in de rug dat ik nodig had. Het gaf me de moed om vanuit mijn eigen kracht invulling te geven aan mijn verantwoordelijkheden.”

Joachim Berkenbosch, Managing Master Black Belt bij Royal FloraHolland

Voorbeelden individuele ontwikkeling

individuele coaching door Muriel Schrikkema

individuele (e-)coaching

Individuele coaching / loopbaancoaching op basis van de feedforward analyse™ helpt structuur en inzicht te geven in uw kwaliteiten, ambities, wensen en doelen. Ook krijgt u inzicht in hoeverre uw zelfbeeld overeenkomt met dat van uw omgeving, waar u zou willen verbeteren en hoe. Met als resultaat groei en effectieve persoonlijke ontwikkeling.


feedforward tijdens individuele trainingen

individuele trainingen

De feedforward analyse™ is ontstaan vanuit Direction Europe en het HPO Center. Tijdens veel van onze programma’s maken we gebruik van de kracht van de analyse en rapportage.

Enkele trainingen waarbij de feedforward analyse™ wordt ingezet zijn:


feedforward certificering

feedforward certificering

Honderden managers en medewerkers binnen profit-, non-profit en overheidsorganisaties hebben inmiddels de kracht van de feedforward analyse™ ervaren.

Om iedereen de kracht van feedforward te laten ervaren en individuele ontwikkeling verder vorm te geven zijn wij een certificeringstraject gestart voor interne en externe coaches, trainers en HR-professionals. Toegankelijk voor iedereen die op basis van feedforward het beste uit managers en medewerkers wil halen, die de onderlinge samenwerking wil verbeteren en feedforward-gesprekken (i.p.v. beoordelingsgesprekken) wil voeren.

“Feedforward is voor mij een bevestiging van hoe ik in elkaar zit en acteer en geeft inzicht in hoe ik mijn kwaliteiten nog effectiever kan inzetten.”

Annie Oude Hengel – Manager Heineken

Meer weten? Neem contact op!
RAVO
hands on informatie management
Heineken
Pwc
RVO
kl logo