Preview op Managementboek

Feedforward in leiderschap – Het ultieme werkboek

Het maakt niet uit hoe je samenwerkt – persoonlijk, op afstand of gemengd. Volgens Muriel Schrikkema en Marco Schreurs is het belangrijk om te reflecteren op en aan de slag te gaan met de drie belangrijkste ingrediënten voor teamsucces. Ze schreven er een boek over. Hier een preview.

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Zeker niet in deze uitdagende tijden. Waar focus je als leidinggevende op? De doelen raken mogelijk uit het zicht, de betrokkenheid neemt af, de acties minder effectief. Deze aspecten vragen om jouw leiderschap. Je team heeft een leider nodig die een organisatorische missie heeft  en deze om zet in een zaak die het waard is om voor te vechten. Een leider die psychologische veiligheid opbouwt en de diversiteit aan kwaliteiten actief opzoekt en benut. En die erkent dat experimenteren met gedrag en elkaar daar positief op aanspreken essentieel is voor positieve resultaten.

Ons boek, Feedforward in leiderschap, geeft je focus.

Lees de gehele preview of bestel het boek op de website van Managementboek.nl

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Blick
Bouter Group
RAVO
St Jansdal
kl logo
Universiteit Utrecht
Qirion
hands on informatie management