Tijd voor reflectie én ook blijven ontwikkelen (de online mogelijkheden)

Hopelijk uitzonderlijke tijden die we nu beleven. De wereld lijkt even stil te vallen.

We hoeven echter niet volledig stil te staan. Na de eerste onrust kun je ontdekken hoe we ook anders kunnen gaan (samen)werken en leren. En van daaruit ons blijven ontwikkelen en versterken voor de toekomst.

Tijd voor reflectie én blijven ontwikkelen. Eigenlijk niet anders dan anders. Focus op wat je wilt bereiken. 

We ondersteunen je daar ook graag online bij.

We hebben wat online mogelijkheden voor je op een rij gezet. Vanaf je thuiswerkplek blijven ontwikkelen en je verder versterken voor de toekomst.

Zicht op kwaliteiten vergroten: kortstondige injectie in ontwikkeling

Breinvriendelijke 360 feedforward analyse™: in 1,5 uur ken je jezelf een stuk beter en weet je hoe je nog effectiever kunt worden.

Tijd voor reflectie én ook blijven ontwikkelen (de online mogelijkheden)

Een vaak gehoorde uitspraak is ‘je moet eerst leiding geven aan jezelf voordat je succesvol leiding kunt geven aan een ander’. Zelfinzicht en bewustwording van je eigen kwaliteiten en verbeterpunten helpen je hier zeer effectief in op weg! De breinvriendelijke feedforward analyse™ is zeer positief van insteek én geeft zeer concrete verbetersuggesties aan. Niet alleen jijzelf vult de vragenlijst online in over jezelf, ook jouw 360 graden omgeving doet dat. In een terugkoppelgesprek, die prima online (Skype / Team / Zoom) of telefoon kan plaatsvinden, kijken we samen naar de uitkomsten en naar hoe jij de verbetering op gang gaat helpen, ook voortdurend op de lange termijn.

Dus ben je op zoek naar een kortstondige injectie in je ontwikkeling? Wil je jezelf nog beter leren kennen en hoe er naar jou gekeken wordt? Juist nu je vaker thuiswerkt en mogelijk ‘wat stil valt qua werk’ door alle corona-perikelen? Kies voor de feedforward analyse™ (8 minuten om in te vullen) met bijbehorend eenmalig online-gesprek (5 kwartier) ter verdere concrete duiding en versteviging van je leiderschap.

Mochten je collega’s hier ook interesse in hebben? Ook teamontwikkeling op basis van de feedforward analyse™ is klassikaal en online mogelijk.

Wil je hier mee over weten? Neem dan contact op met Marco Schreurs of Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).


Online coaching

Coachtraject van 5 gesprekken

Was je toch al van plan om een keer een aantal gesprekken te voeren met een coach om je effectiviteit te vergroten? Om te achterhalen wat je volgende stap wordt en hoe daar te komen? Of om effectiever je huidige rol uit te oefenen en samen te reflecteren op eigen casuïstiek en praktijkvoorbeelden? Nu je toch meer thuiswerkt misschien het uitgelezen moment voor een coachtraject voor jou?

Bij e-coaching gaat het, net als bij andere vormen van coaching, om jouw persoonlijke ontwikkeling met betrekking tot specifieke thema’s zoals:

Anders dan bij ‘face to face’-coaching is e-coaching onafhankelijk van tijd en plaats. Je wordt als coachee bijvoorbeeld extra gestimuleerd tot zelfreflectie door de communicatie via ‘huiswerk’ en e-mailberichten vooraf (door zaken op schrift te stellen worden gedachten geordend). Ook vragen Skype-gesprekken nog bewuster te luisteren en tot de kern te komen. Ook bij e-coaching wordt regelmatig de feedforward analyse™ betrokken, uiteraard wanneer passend bij de coachvraag.

Wil je hier mee over weten? Neem dan contact op met Marco Schreurs of Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).


Feedforward analyse™ certificering

feedforward certificering (online)

Verkorte online-editie
Mogelijk heb je er al veel over gehoord: feedforward werkt veel beter en vriendelijker voor ons brein dan kritische feedback. Vele organisaties en professionals met jou weten dat inmiddels. Positieve feedback, feedforward, maakt dat we wél kunnen leren van de feedback die we krijgen.

Vele professionals werken dan ook al met de feedforward analyse™ (360 graden feedforward instrument). Bijvoorbeeld als uitgangspunt tijdens ontwikkelgesprekken, functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken, individuele coaching en de aanzet naar teamsessies.

Zou jij de professionals binnen jouw organisatie of jouw klanten hierbij willen ondersteunen? Mogelijk dat deze weken een goed moment vormen om de daad bij het woord te voegen en jezelf te certificeren als feedforward analyse™ expert?  Online gesprekken voeren over de respons van de analyses kan gewoon vanuit huis! Om zo je collega’s en/of klanten te ondersteunen bij breinvriendelijker feedbackrondes, ontwikkelgesprekken voeren en groter inzicht krijgen in kwaliteiten en verbetersuggesties.

Aangezien velen van ons momenteel thuiswerken, ziet het certificeringstraject er als volgt uit: driemaal ontmoeten we elkaar online:

  1. Je vult de vragenlijst zelf in en laat deze invullen door jouw omgeving. We ontmoeten elkaar vervolgens voor de 1ste keer online (per Skype / Team / Zoom of telefoon) om jouw analyse te duiden (5 kwartier).
  2. De tweede keer dat we elkaar online ontmoeten leer je hoe je profielen van anderen kunt duiden. Op de afgesproken datum, spreken we elkaar verschillende keren die dag online met tussenpozen. Tussendoor werk je aan ‘huiswerkopdrachten’ die we online vervolgens verder uitwerken. Ook leer je het groepsprofiel duiden en de techniek rond de software krijg je uitgelegd.
  3. Op een laatste terugkom-moment beantwoorden we al jouw laatste vragen. (1,5 uur)Je krijgt 5 gratis feedforward analyses™ mee om uit te zetten bij je interne / externe klanten en/of collega’s (t.w.v. € 500,-).

Wil je hier mee over weten? Neem dan contact op met Marco Schreurs of Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).

Eigenlijk ontwikkelt feedforward je niet alleen als leider, maar ook als mens. Muriel heeft me daar prima bij geholpen. Ze is open, luistert goed en heeft een heel rustige aanpak.

Maurice van Muiden

Bedrijfsleider Casino Diamond Palace

Bedankt voor het fijne gesprek waarin ik inzicht heb gekregen in welke kwaliteiten ik al benut en welke ik nog verder kan ontwikkelen. Ik gun iedereen een soortgelijke ervaring en raad deze methode dan ook van harte aan. Het is een enorme boost voor je zelfvertrouwen!

Debbe van der Hoek

Scrum Master & Change Agent - Sanquin

Je krijgt een concreet beeld. Hoe zie ik mezelf? Ken ik mezelf wel goed genoeg? En hoe kom ik over ten opzichte van anderen? Bovendien is het empirisch bewezen: feedforward draagt bij aan effectief leiderschap.

Sylvia The-McArthur

Group HR Director Loyens & Loeff

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Nederlandse Gasunie
Eigen Haard
Bureau Raad voor de Rechtspraak
St Jansdal
NWO
SVB
Blick
Brandweer Gooi en Vechtstreek