management team

Muriel-Schrikkema- Trainingen en Workshops

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

oprichter feedforward analyse™

Muriel Schrikkema richt zich op aanwezige kwaliteiten en gebruikt deze als hefboom voor de ontwikkelpunten en het vergroten van de Feedforward in Leiderschapeffectiviteit en prestaties. Als veelgevraagd spreker en trainer schreef Muriel onlangs het populaire managementboek 'Feedforward in Leiderschap'. Een werkboek over hoe je samen (team)doelen optimaal realiseert door het benutten van álle kwaliteiten. Hierin komt haar kennis en ervaring rond positieve feedback, effectiever samenwerken, teamontwikkeling, inclusie en High Performance Leiderschap samen. Dit om, net als met haar programma’s, individuen, teams en organisaties te leren steeds beter te worden in het (samen) realiseren van de ambities. Zij doet dit met veel enthousiasme, energie en respect. Lees op de website van Direction het gehele profiel van Mrs. Feedforward - Muriel Schrikkema.

HPO en feedforward expert Marco Schreurs

Marco Schreurs

operationeel partner

Voor Marco gaat er niets boven het transformeren van de prestaties van teams en organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat? Lees op de website van Direction het gehele profiel van Marco Schreurs.

Academisch partner dr. André de Waal MBA - feedforward research

André de Waal

academisch partner

Dr. André de Waal MBA is associate professor High Performance Organizations aan de Maastricht School of Management en de academic director van het HPO Center. Hij is wereldwijd een gerenommeerd expert op het gebied van High Performance Organizations (HPO’s), prestatiemanagement, High Performance Management en High Performance Partnerships. André de Waal heeft ruim 400 artikelen en 34 managementboeken op zijn naam staan op het gebied van prestatie-management, high performance organizations en organisatieverbetering.

Eigen Haard
Bouter Group
Nederlandse Gasunie
RAVO
Bureau Raad voor de Rechtspraak
RVO
COC Nederland
Pwc