management team

feedforward expert Muriel Schrikkema

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

oprichter feedforward analyse™

Medeoprichter en partner van Direction. Ontwikkelt en begeleidt programma’s, individuele en team coaching en intervisie. Muriel is een kei in het blootleggen en benutten van kwaliteiten bij individuen en teams. Ze richt zich op de aanwezige positieve kwaliteiten en gebruikt deze als hefboom voor de ontwikkelpunten en het vergroten van de effectiviteit en prestaties.

Marco Schreurs

operationeel partner

Medeoprichter en partner van Direction Europe en het HPO Center. Auteur van het populaire HPO-managementboeken 'Animal Firm - haal het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven' en 'Een High Performance Organisatie … Wat is dat?'. Daarnaast ontwikkelde hij het HPO Insight™ verbetertool en samen met Muriel Schrikkema de feedforward analyse™.

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

partner

Oprichter van Direction, het HPO Center en het Professional Boards Forum Netherlands. Auteur van de managementboeken ‘50% meer talent’ en ‘Succes in Veelvoud’. Esther vertaalt wetenschappelijke (brein-)onderzoek rond diversiteit & inclusie en betere organisaties naar praktisch toepasbare lezingen, workshops en leiderschapstrajecten binnen organisaties.

André de Waal

academisch partner

Dr. André de Waal MBA is associate professor High Performance Organizations aan de Maastricht School of Management en de academic director van het HPO Center. Hij is wereldwijd een gerenommeerd expert op het gebied van High Performance Organizations (HPO’s), prestatiemanagement, High Performance Management en High Performance Partnerships. André de Waal heeft ruim 300 artikelen en 28 managementboeken op zijn naam staan op het gebied van prestatie-management, high performance organizations en organisatieverbetering.

Vesteda
WonenBreburg
RAVO
Gemeente Wijchen
Universiteit Utrecht
RVO