management team

feedforward expert Muriel Schrikkema

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

oprichter feedforward analyse™

Muriel richt zich op aanwezige kwaliteiten en gebruikt deze als hefboom voor de ontwikkelpunten en het vergroten van de effectiviteit en prestaties. Als veelgevraagd spreker en trainer schrijft Muriel momenteel een managementboek. Hierin komt haar kennis en ervaring rond positieve feedback, effectiever samenwerken, inclusie en High Performance Leiderschap samen. Dit om, net als met haar programma’s, individuen, teams en organisaties te leren steeds beter te worden in het (samen) realiseren van de ambities. Zij doet dit met veel enthousiasme, energie en respect. Lees op de website van Direction het gehele profiel van Mrs. Feedforward - Muriel Schrikkema.

Marco Schreurs

operationeel partner

Voor Marco gaat er niets boven het transformeren van de prestaties van teams en organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat? Lees op de website van Direction het gehele profiel van Marco Schreurs.

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

partner

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer heeft Esther de wereld rondgereisd met haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit. Lees op de website van Direction het gehele profiel van Esther Mollema.

André de Waal

academisch partner

Dr. André de Waal MBA is associate professor High Performance Organizations aan de Maastricht School of Management en de academic director van het HPO Center. Hij is wereldwijd een gerenommeerd expert op het gebied van High Performance Organizations (HPO’s), prestatiemanagement, High Performance Management en High Performance Partnerships. André de Waal heeft ruim 300 artikelen en 28 managementboeken op zijn naam staan op het gebied van prestatie-management, high performance organizations en organisatieverbetering.

Pwc
Xerox
Liandon
GGZ Noord-Holland-Noord
hands on informatie management
Wageningen University & Research