feedforward certificering

Zelf aan de slag binnen je organisatie of bij klanten!

Word een gecertificeerd feedforward professional

Duizenden managers en medewerkers binnen profit-, non-profit en overheidsorganisaties hebben inmiddels de kracht van de feedforward analyse™ ervaren. Tijdens individuele coaching, ontwikkeltrajecten, teamsessies en trainingen. En binnen steeds meer organisaties is feedforward de basis voor positieve functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken.

De eenvoud, breinvriendelijke opzet, motiverende rapportage en terugkoppeling en de stimulerende werking op de continue dialoog zijn de stuwende kracht achter het succes.

Om iedereen de kracht van feedforward te laten ervaren bieden wij een  certificeringstraject aan voor managers, coaches, trainers en HR-professionals. Het programma is toegankelijk voor iedereen die op basis van feedforward het beste uit managers en medewerkers wil halen, die de onderlinge samenwerking wil verbeteren, wil bouwen aan een continue dialoog, de kwaliteiten binnen een (zelfsturend) team in kaart wil brengen en/of die High Performance Individuen, Teams en Organisaties wil ondersteunen in het werkelijk benutten van alle kwaliteiten.

De opleiding tot gecertificeerd feedforward professional bestaat uit drie delen. Na afloop kan je zelfstandig met de feedforward analyse™ software werken en de resultaten gebruiken in coaching, training, functioneringsgesprekken, leiderschapstrajecten en verbetertrajecten en hiermee bijdragen aan het positief verbeteren van individuen, teams en organisaties.

Klik hier voor het maken van een afspraak

Van inschrijven tot gecertificeerd feedforward professional*

  1. Neem contact op met Marco Schreurs voor de aanmelding en planning.
  2. Wij plannen dan eerst jouw persoonlijke feedforward analyse™ en terugkoppelgesprek in.
  3. certified feedforward professionalJe ontvangt een link voor het starten van jouw feedforward analyse™ en na twee weken ontvang je jouw persoonlijke rapportage en een korte huiswerkopdracht, voorafgaand aan het terugkoppelgesprek met Muriel Schrikkema.
  4. Na het terugkoppelgesprek kan je besluiten om definitief deel te nemen aan module 2.
  5. Na het volgen van module 2 ontvang je toegang tot de feedforward software en tevens vijf gratis feedforward analyses (t.w.v. €500,-), zodat je direct kan starten binnen jouw organisatie of bij cliënten.
  6. Na gebruik in de praktijk volg je module 3 (09.30 – 12.30 uur) op één van de met jou afgesproken data. Module 3 helpt je eventuele overgebleven vragen beantwoord te krijgen en kijken we met specifieke aandacht naar de analyse van groep/teamprofielen.
  7. Na afloop van module 3 ontvang je jouw certificaat, digitaal logo en word je tevens feedforward licentiehouder (de licentiekosten zijn voor o.a. software updates, onderhoud, hosting, beveiliging, helpdesk en ontwikkeling en zijn in het 1e jaar gratis, daarna €375,- per jaar).
  8. Na de certificering ontvang je op elke door jou afgenomen feedforward analyse™ een korting van 50% (= €100,-) op de adviesprijs van €200,-. Aan het eind van ieder kwartaal ontvang je een factuur voor de afgenomen feedforward analyses in dat kwartaal. Er is geen minimaal of maximaal aantal af te nemen analyses. Gebruik je de software binnen je organisatie, dan ontvang je dus een korting van €100,- op iedere feedforward analyse™. Gebruik je de software als trainer/coach/adviseur bij klanten, dan is de verkoopprijs aan jouw klanten €200,- (dit is exclusief terugkoppelgesprek en een eventuele training, ontwikkeltraject, coaching, etc. die je in rekening brengt) en koop je de feedforward analyses in voor €100,-.

* Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw!

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Module 1: persoonlijke feedforward analyse™ en terugkoppelgesprek

Eerst ga je zelf ervaren wat de kracht van feedforward is. Je ontvangt een link met uitleg om zelf je eigen kwaliteiten te selecteren (duurtindividuele feedforward geprek ongeveer 10 minuten) en daarna een email met uitleg om door te sturen naar zoveel mogelijk respondenten (360 graden: collega’s op verschillende niveaus en privé en zakelijke relaties). Voorafgaand aan het terugkoppelgesprek met Mrs. Feedforward, Muriel Schrikkema, ontvang je alvast je eigen feedforward rapportage en een korte huiswerkopdracht. Waarop wil je verbeteren? Wat zou je in je werk nog beter willen doen? Met andere woorden: Welke meetlat wil jij gebruiken in de rapportage?

We plannen na je aanmelding met jou en Muriel Schrikkema het terugkoppelgesprek in (via Skype, telefoon of op ons kantoor in Hilversum) en evalueren daarna of je de opleiding tot gecertificeerd feedforward professional wilt vervolgen.

Module 2: Individuele feedforward profielen en terugkoppeling*

Tijdens module 2 leer je hoe eenvoudig het is om feedforward analyses uit te zetten en rapportages te downloaden. Daarnaast gaan we vooral veel oefenen met het interpreteren en terugkoppelen van de resultaten. Je leert en oefent onder andere:

Tijdsduur: 1 dag (09.30 – 17.00 uur)feedforward rapportage

Locatie: regio Hilversum

Inclusief: 5 gratis feedforward analyses t.w.v. €100,- per stuk.

Module 3: Groepen, Teams en Organisaties*

Tijdens module 3 ligt de nadruk op jouw ervaringen met de toepassing van individuele feedforward analyses in jouw praktijk. We bespreken jouw vragen en je krijgt tips voor een nog effectiever gebruik. Daarna leer je hoe je groepsprofielen kunt aanmaken in de software. Je leert en oefent onder andere:

Tijdsduur: 9.30 – 12.30 (data training plannen we met u in na uw aanmelding)

* Gecertificeerde feedforward professionals ontvangen na het volgen van module 2 vijf gratis feedforward analyses. Daarnaast ontvang je als gecertificeerd feedforward professional 50% (= €100,-) korting op de kosten op elke individuele feedforward analyse™ (facturatie per kwartaal op basis van afgenomen feedforward analyses). De licentiekosten voor het gebruik van de software (inclusief software updates, onderhoud, hosting, server opslag, helpdesk en ontwikkeling) bedragen € 375,- per jaar (vrijgesteld van BTW).

“Enorme bron van informatie; wat een rijk instrument. Met de resultaten kan ik dieper, omdat het open en positief wordt gepresenteerd en niet platgeslagen of dwingend in de trant van ‘gij zult…’”
Lucette Teurlings – beleidsmedewerker Directie HR Universiteit Utrecht

“Feedforward is voor mij een bevestiging van hoe ik in elkaar zit en acteer en geeft inzicht in hoe ik mijn kwaliteiten nog effectiever kan inzetten.”
Annie Oude Hengel – Manager Heineken

“Dit is heel stimulerend. Het geeft aan waar je wat te winnen hebt en in kunt groeien. Na het terugkoppelgesprek geloof ik er ook echt in dat me dat lukt!”
Renée-Andrée Koornstra – Head Central Personnel FOM

Voordelen: gecertificeerd feedforward professional

Investering*

* Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw.

Trainer: Mrs. Feedforward Muriel Schrikkema

Muriel is mede-oprichter en partner van Direction en het HPO Center. Muriel neemt je graag mee in de wereld van het voeren van effectieve open- en actiegerichte dialogen, om daarmee een gezonde aanspreekcultuur binnen een team / organisatie te creëren.Mrs. Feedforward - Muriel Schrikkema
Ze ontwikkelt en begeleidt programma’s bij organisaties rond de thema’s High Performance Leiderschap, feedforward ontwikkelgesprekken, teamontwikkeling, omgaan met hoog- en niet-presteerders, diversity & inclusion, positief leidinggeven (op afstand) en feedforward. Ook ondersteunt Muriel Schrikkema professionals met individuele coaching, teamcoaching en intervisie. Muriel is afgestudeerd psychologe en heeft diverse certificatieopleidingen gevolgd, zoals NLP Practitioner, Personal Coach, Management Drives®, Real Drives trainer®, trainer en begeleider in Systemisch Werk. Muriel is een energieke facilitator, trainer en coach op het gebied van leiderschap en diversiteit, met als specialisatie het creëren van open- en actiegerichte aanspreekculturen middels feedforward. Zij ontwerpt en begeleidt al ruim 20 jaar programma’s met een duidelijk resultaat en impact voor ogen, voor zowel individu als de organisatie. Dat vormt haar doel en leidraad.

Muriel, ook wel bekend als Mrs. Feedforward, is een kei in het blootleggen en benutten van potentie en kwaliteiten bij individuen en teams. Dit doet zij door naast zich te richten op ontwikkelpunten, de aanwezige positieve kwaliteiten als hefboom voor het vergroten van effectiviteit te gebruiken.

We plannen het traject graag persoonlijk met je in. Neem contact op met Marco Schreurs voor meer informatie.

Er zit echt toegevoegde waarde in om je resultaten goed door te spreken met een feedforward coach. Het maakt me bewust van de kwaliteiten die ik kan inzetten om juist andere kwaliteiten te verbeteren.

A.O. Oude Hengel

Manager Sales Support Heineken

Je krijgt een concreet beeld. Hoe zie ik mezelf? Ken ik mezelf wel goed genoeg? En hoe kom ik over ten opzichte van anderen? Bovendien is het empirisch bewezen: feedforward draagt bij aan effectief leiderschap.

Sylvia The-McArthur

Group HR Director Loyens & Loeff

Feedforward is voor mij een bevestiging van hoe ik in elkaar zit en acteer en geeft inzicht in hoe ik mijn kwaliteiten nog effectiever kan inzetten.

Annie Oude Hengel

Manager Sales Support Heineken

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Brandweer Gooi en Vechtstreek
Qirion
Tabijn
DNB
Blick
Eigen Haard
Ten Brinke
SVB