feedforward analyse

voordelen

Enkele voordelen van de breinvriendelijke 360 graden feedforward analyse™:

 • Breinvriendelijk; zet daadwerkelijk aan tot leren!
  Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat feedback door onze hersenen niet goed kan worden verwerkt. De feedforward analyse™ laat zien met welke kwaliteiten iemand bijdraagt aan het succes van de afdeling en organisatie. Daarnaast wordt zichtbaar hoe de deelnemer nog meer kwaliteiten kan inzetten voor een effectiever resultaat.
 • Wetenschappelijk gevalideerde management- en leiderschapskwaliteiten
  Gebaseerd op grootschalig wetenschappelijk- en praktijkonderzoek door dr. André A. de Waal MBA naar de kwaliteiten van excellente managers en leiders. U weet dus zeker dat werken aan en met de gemeten kwaliteiten echt bouwt aan een High Performance Individu Team en Organisatie.
 • Leuk en veilig om feedforward te geven
  Het invullen van de online feedforward analyse™ duurt gemiddeld 8 minuten. De respondenten geven geen cijfers, maar selecteren op positieve kwaliteiten. Dit maakt het veilig en leuk om in te vullen en geeft betrouwbaarder resultaten. De respondenten bepalen zelf of hun feedforward meegenomen wordt in de rapportage, wanneer zijn/haar categorie (medewerkers, leidinggevenden, etc.) slechts één respondent telt.
 • Geschikt voor managers en medewerkers
  De wetenschappelijk gevalideerde kwaliteiten zijn van toepassing op excellente managers en leiders. Daarnaast wordt de feedforward analyse™ door veel organisaties ingezet voor niet-leidinggevenden. Dit om de potentie van een medewerker inzichtelijk te maken, de positieve dialoog met elkaar aan te gaan en de diversiteit in bijvoorbeeld (project)teams te meten.
 • Individu, Team en/of Organisatie
  De feedforward analyse™ is volledig flexibel in te richten: afdelingen kunnen worden samengevoegd, individuele- en groepsrapportages kunnen worden samengesteld en nieuwe collega’s kunnen worden toegevoegd. Leg de kwaliteiten van een deelnemer naast die van teamleden, leer collega’s meer op hun kracht te betrekken en maak de diversiteit aan kwaliteiten bespreekbaar.
 • Uitdagende inzichten
  De rapportage maakt duidelijk welke management- en leiderschapskwaliteiten met nadruk worden gezien bij de kandidaat. Daarnaast krijgt de kandidaat inzicht in de verdeling tussen in hoeverre dit management- en leiderschapskwaliteiten zijn; harde en zachte kwaliteiten en individuele en relationele kwaliteiten. Uiteraard zijn deze verdelingen ook op team- of organisatieniveau inzichtelijk gemaakt.
 • Stimulerende rapportage
  Heldere, actiegerichte en gebruiksvriendelijke rapportage van de belangrijkste leiderschap- en managementkwaliteiten. De rapportage sluit aan op de (toekomstige) functie/taak/rol van de deelnemer. De groepsrapportage (groep of individu versus groep) maakt duidelijk waar mensen elkaar aanvullen, welke kwaliteiten minder worden ingezet en hoe men zijn/haar eigen kwaliteiten nog beter kan inzetten. Ook ondersteunt dit een duidelijke(r) positionering van het team.
 • Zet aan tot leren en actie
  Feedback instrumenten zijn zelden effectief, omdat een goede uitleg bij de rapportage ontbreekt. De feedforward rapportage geeft inzicht, maar zet ook aan tot actie. Alle kwaliteiten zijn gedefinieerd middels een concrete gedragsbeschrijving. Indien gewenst helpen onze gecertificeerde partners met het analyseren en bespreken van de resultaten en het opzetten van een actieplan.
 • Gebruiksvriendelijke en veilige software
  Een feedforward analyse™ kan snel en efficiënt worden aangemaakt (geen limiet in aantal respondenten), uitnodigingen en updates gaan automatisch en alle resultaten worden opgeslagen op beveiligde servers. Gegevens worden na 12 maanden (volgens AVG richtlijnen) verwijderd uit onze software (klik hier voor onze privacy statement). De rapportage kunt u bij minimaal vijf respondenten direct downloaden. Klik hier voor enkele uitlegvideo’s.
 • Schaalbaar tot 360° feedforward
  Bepaal zelf de reikwijdte van de feedforward. De analyse kan tot 360 graden worden ingezet: collega’s verschillende niveaus en externe relaties, zoals klanten, samenwerkingspartners en privé personen.
 • Meertalig
  De feedforward analyse™ en rapportage is momenteel beschikbaar in het Nederlands en Engels. De respondenten kunnen kiezen in welke taal ze de feedforward analyse™ invullen. Daarna kan de rapportage in het Nederlands of Engels worden opgemaakt. Wilt u de feedforward analyse™ graag in een andere taal inzetten? Laat het ons weten!

Extra voordelen voor do-it-yourself relaties

 • Heldere en eerlijke prijs
  Eerlijke en transparante prijs, met aanzienlijke korting voor do-it-yourself en partner relaties. Facturatie vindt aan het eind van een kwartaal plaats en alleen over afgeronde feedforward analyses™. Groepsrapportages (selecties van teams of een hele organisatie) zijn onbeperkt te downloaden en hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
 • 50% korting op de analyses
  Na een korte uitleg over het gebruik van de software en 1-daagse opleiding over het terugkoppelen van individuele- en groepsprofielen, kunt u de feedforward software zelf gebruiken in uw organisatie. Aan het eind van ieder kwartaal ontvangt u een factuur voor de afgeronde feedforward analyses (€100,- per deelnemer). Voor het gebruik van de software (o.a. updates, hosting, beveiliging en ontwikkeling) vragen wij een licentiefee van € 375,- per jaar per gebruiker.
 • Direct aan de slag
  De software (Nederlands en Engels) wijst zich vanzelf. De users kunnen na een korte uitleg over het gebruik van de software direct feedforward analyses aanmaken en individuele- en groepsrapportages downloaden.
Meer weten? We horen het graag!

onze diensten

 
 

Pwc
Wageningen University & Research
RTL Nederland
Actor
St Jansdal
RAVO