individuele feedforward analyse

ontdekt hoe u met uw kwaliteiten nóg meer het verschil maakt

Wilt u zelf ontdekken wat uw kwaliteiten zijn zodat u uw eigen mogelijkheden optimaal benut? Dit inzicht zal u sterken en succesvoller maken. Met de individuele feedforward analyse inclusief een terugkoppeling investeert u in uw persoonlijke ontwikkeling. De individuele feedforward analyse™ geeft u inzicht in uw kwaliteiten en hoe u deze verder verstevigt en inzet. U ontdekt hoe u met uw kwaliteiten nóg meer het verschil maakt binnen uw organisatie. Ook ziet u hoe u eventuele aandachtspunten opvangt
middels uw krachten. Dit leidt tot een meer natuurlijke verbetering en wordt zelfs leuk!

Uw eigen analyse kunt u met dit feedbackinstrument afzetten tegen hoe anderen uw kwaliteiten zien en ervaren. Komen ze overeen? Of zijn er grote verschillen?

De feedforward rapportage, inclusief het terugkoppelgesprek (terugkoppeling via Skype of op Kantoor Hilversum), is de perfecte basis voor het verder vormen van uw persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten? Neem contact op!

 

“Enorme bron van informatie; wat een rijk instrument. Met de resultaten kan ik dieper,
omdat het open en positief wordt gepresenteerd en niet platgeslagen of dwingend in de trant van ‘gij zult…’”

LUCETTE TEURLINGS – beleidsmedewerker Directie HR Universiteit Utrecht


feedforward rapportage

De feedforward rapportage geeft de belangrijkste kwaliteiten weer voor succesvol functioneren. Dit zijn de kwaliteiten die aan de basis staan van High Performance Individuen, Teams en Organisaties. De rapportage laat zien welke kwaliteiten met nadruk aan u worden toegedicht. Uw eigen analyse kunt u met dit feedbackinstrument afzetten tegen hoe anderen uw kwaliteiten zien en ervaren. Komen ze overeen? Of zijn er grote verschillen? En hoe wilt u eigenlijk dat u gezien wordt? Welke kwaliteiten zijn essentieel voor het succesvol uitoefenen van uw taak/rol en functie? Met de groepsrapportage krijgt u ook inzicht in de kwaliteiten die bij collega’s aanwezig zijn, welke onderbelicht zijn maar ook de kwaliteiten die juist aanvullend zijn op die van collega’s.

Positieve kwaliteiten krijgen de nadruk, zowel die u en uw team al hebben ontwikkeld als die nog verder ingezet zouden kunnen worden.

De rapportage van de feedforward analyse™ is zeer uitgebreid. Naast inzicht in de kwaliteiten, krijgt de deelnemer ook een verdergaande analyse op:

 • De 3 feedforward pijlers: Authentiek zijn, Mensgericht aansturen en Ondernemen;
 • Management- en Leiderschapskwaliteiten;
 • Harde en zachte kwaliteiten;
 • Individuele en relationele kwaliteiten.
Lees hier alles over de individuele- en groepsrapportage

Hoe werkt het?

Hoe werkt de feedforward analyse?

 

 1. Neem contact met ons op via het contactformulier.
  In overleg bespreken we het doel van de feedforward analyse™ (voor individuele of team coaching, workshop, etc.).
 2. U ontvangt een Excel sheet waarin de gegevens van de deelnemer(s) kunnen worden opgenomen (naam, e-mail, functie, startdatum, einddatum, etc.).
 3. De deelnemer ontvangt een e-mail (NL en/of EN) om zelf zijn/haar kwaliteiten te selecteren. Hierna ontvangt de deelnemer een e-mail met uitleg en voorbeeldtekst om door te sturen naar zijn/haar respondenten (360°: collega’s op verschillende niveaus en externe relaties).
 4. Tot de sluitingsdatum ontvangt de deelnemer een overzicht met aantal ontvangen respondenten en is het mogelijk om extra respondenten uit te nodigen.
 5. Bij minimaal vijf respondenten, ontvangt de deelnemer zijn/haar persoonlijke rapportage in PDF (NL en/of EN).
 6. Afhankelijk van het vervolg (coaching, workshop, leiderschapstraject, – beoordelingsgesprekken, etc.) ontvangt de deelnemer bij de rapportage ook een korte huiswerkopdracht en/of de resultaten t.o.v. de groep.

12 voordelen van de feedforward analyse


Stimulerende rapportage

Geen droge cijfers, maar een heldere, actiegerichte en gebruiksvriendelijke rapportage van de belangrijkste leiderschap- en managementkwaliteiten.

Lees verder

Software: gebruiksvriendelijk en veilig

De software is snel. Er is geen limiet in het aantal respondenten en uitnodigingen. Updates gaan automatisch en kunnen worden aangepast. Er zijn individuele- en groepsrapportages. Opslag op beveiligde servers.


Uitdagende inzichten

Krijg inzicht in de gevalideerde management- en leiderschapskwaliteiten waarin de deelnemer uitblinkt. En wat de verdeling is tussen de harde en zachte en individuele en relationele kwaliteiten.

Lees verder

Schaalbaar tot 360° feedforward

De feedforward analyse™ kan 360 graden uitgevoerd worden: met collega’s op verschillende niveaus en externe relaties, zoals klanten, samenwerkingspartners en privé personen.


Breinvriendelijk: zet daadwerkelijk aan tot leren

Met feedback kunnen onze hersenen maar moeilijk omgaan. De feedforward analyse™ en rapportage zijn zo opgezet dat deelnemers echt positief gemotiveerd worden om nóg meer het verschil te maken.


feedforward is leuk en veilig

Het invullen van de online feedforward analyse™ kost gemiddeld slechts 10 minuten. De respondenten geven geen cijfers, maar selecteren positieve kwaliteiten. Dit maakt het veilig en leuk om in te vullen en geeft betrouwbaardere resultaten.


Geschikt voor alle functieniveaus

We geven feedforward op de kwaliteiten die horen bij excellente managers en leiders. Voor niet-leidinggevenden geeft dit waardevol inzicht in zijn/haar potentie en de diversiteit in een team.


Eerlijke en transparante prijs

Eerlijke en transparante prijs met korting voor do-it-yourself klanten en partners. Facturatie aan het eind van een kwartaal en alleen over afgeronde feedforward analyses. Geen extra kosten voor groepsrapportages. Vrijgesteld van btw.

Lees verder

Meertalig

De feedforward analyse™ en rapportage is beschikbaar in het Nederlands en/of Engels. Meer talen zijn onderweg.


Individu, Team en/of Organisatie

De feedforward analyse™ is volledig flexibel in te richten: afdelingen kunnen worden samengevoegd, individuele- en groepsrapportages kunnen worden opgemaakt en nieuwe collega’s kunnen worden toegevoegd.

Lees verder

Zet aan tot actie

De feedforward rapportage geeft inzicht én zet aan tot actie. De rapportage helpt u te focussen op de kwaliteiten die van belang zijn voor uw functie/taak/rol.

Lees verder

Gevalideerde management- en leiderschaps-kwaliteiten

Gebaseerd op grootschalig wetenschappelijk- en praktijkonderzoek naar de kwaliteiten die bijdragen aan een High Performance Team en Organisatie.

Lees verder

onze diensten

 
 

SVB
Nederlandse Gasunie
Merem
Vesteda
RVO
Bureau Raad voor de Rechtspraak
Aventus
RTL Nederland