feedforward do it yourself

zet feedforward zelf in binnen uw trainingen, teamontwikkeling- en diversiteitsbeleid

Met de feedforward analyse™ beschikt u over de kennis en software om uw managers en medewerkers nog meer ontwikkelingsgericht te ondersteunen. Profit-, non-profit- en overheidsorganisaties gebruiken de feedforward analyse™ om persoonlijke ontwikkeling en verbetering te stimuleren, een positieve aanspreekcultuur te creëren, de Download the do-it-yourself brochure in PDF
onderlinge samenwerking te verbeteren en succesvolle, diverse teams samen te stellen. Heel passend om deze ontwikkelingsgerichte analyse zelf ter hand te nemen in uw organisatie en te linken aan uw leiderschapsvisie, teamontwikkeling- en diversiteitsbeleid!

Do-it-yourself klanten betalen slechts €99,- (i.p.v. €200,-) per feedforward analyse™. Dit maakt het zelfstandig inzetten al snel financieel aantrekkelijker dan laten uitvoeren door een feedforward expert. Een éénmalige (online) training helpt u daarbij.


Certificering, materiaal en gedragsregels

do-it-yourself-feedforwardNa het ondertekenen van de ‘10 gedragsregels‘ is voor de users binnen uw organisatie (de medewerkers die de feedforward analyse™ gaan inzetten en de rapportage gaan terugkoppelen aan de desbetreffende deelnemers) een praktische eCourse beschikbaar. Daarnaast vindt er een persoonlijk terugkoppelgesprek plaats via Skype, waarin we werken met het profiel van de user zelf, om dieper inzicht te stimuleren. Hierna ontvangen de gecertificeerde users een logincode voor de feedforward software en is instructiemateriaal beschikbaar voor het gebruik van de software. Voor de deelnemers is een informatiebrochure beschikbaar met uitleg over de feedforward analyse™ en rapportage.

Interessant? Neem vandaag nog contact met ons op!

Hoe werkt het?

hoe werkt do-it-yourself

 1. Neem contact op via het contactformulier. In overleg bespreken we het traject, aantal users die met de software aan de slag gaan en ondertekenen we de overeenkomst (10 gedragsregels waar wij en u zich aan moeten houden).
 2. De users volgen de eCourse in het Engels of Nederlands (informatie over feedforward, de gevalideerde leiderschap- en managementkwaliteiten en advies over het terugkoppelen van de individuele- en groepskwaliteiten) waarna ze een logincode ontvangen voor de feedforward software.
 3. De software (NL/EN) wijst zich vanzelf, maar ook voor het gebruik van de software zijn korte instructievideo’s beschikbaar. De users kunnen feedforward analyses™ aanmaken (o.a. via automatische upload van deelnemers), e-mail teksten naar eigen wens aanpassen en individuele- en groepsrapportages downloaden.
 4. Aan het eind van ieder kwartaal ontvangt u een factuur voor de licentie per user en het aantal afgeronde feedforward analyses™ in dat kwartaal.
 5. Gecertificeerde users kunnen de rapportage (NL en/of EN) individueel terugkoppelen of in een workshop aan de slag met een team of afdeling. De rapportage en aanvullende workshops/coaching helpen u:
  – managers en medewerkers beter samen te laten werken aan verbetering en/of verandering;
  – ontwikkelings -en resultaatgerichte beoordelingsgesprekken te voeren;
  – een positieve aanspreekcultuur te creëren;
  – de onderlinge samenwerking te verbeteren;
  – en meer succesvolle en diverse teams samen te stellen!

Voordelen do-it-yourself


Direct aan de slag

De software wijst zich vanzelf. De users kunnen feedforward analyses™ aanmaken voor deelnemers (o.a. via automatische upload van deelnemers), e-mail teksten en de landingspagina naar eigen wens aanpassen en individuele- en groepsrapportages downloaden.


Uitgebreide do-it-yourself ondersteuning

Uitgebreide ondersteuning in uw succes als do-it-yourself relatie van de feedforward analyse™ staat voor u klaar. Informatiemateriaal en instructievideo’s is voor u en de deelnemers beschikbaar en begeleiding staat altijd voor u klaar.


Gevalideerde management- en leiderschaps-kwaliteiten

Gebaseerd op grootschalig wetenschappelijk- en praktijkonderzoek naar de kwaliteiten die bijdragen aan een High Performance Team en Organisatie.

Lees verder

Zet aan tot actie

De feedforward rapportage geeft inzicht én zet aan tot actie. De rapportage helpt u te focussen op de kwaliteiten die van belang zijn voor uw functie/taak/rol.

Lees verder

Individu, Team en/of Organisatie

De feedforward analyse™ is volledig flexibel in te richten: afdelingen kunnen worden samengevoegd, individuele- en groepsrapportages kunnen worden opgemaakt en nieuwe collega’s kunnen worden toegevoegd.

Lees verder

Meertalig

De feedforward analyse™ en rapportage is beschikbaar in het Nederlands en/of Engels. Meer talen zijn onderweg.


Eerlijke en transparante prijs

Eerlijke en transparante prijs met korting voor do-it-yourself klanten en partners. Facturatie aan het eind van een kwartaal en alleen over afgeronde feedforward analyses. Geen extra kosten voor groepsrapportages.

Lees verder

Geschikt voor alle functieniveaus

We geven feedforward op de kwaliteiten die horen bij excellente managers en leiders. Voor niet-leidinggevenden geeft dit waardevol inzicht in zijn/haar potentie en de diversiteit in een team.


feedforward is leuk en veilig

Het invullen van de online feedforward analyse™ kost gemiddeld slechts 10 minuten. De respondenten geven geen cijfers, maar selecteren positieve kwaliteiten. Dit maakt het veilig en leuk om in te vullen en geeft betrouwbaardere resultaten.


Breinvriendelijk: zet daadwerkelijk aan tot leren

Met feedback kunnen onze hersenen maar moeilijk omgaan. De feedforward analyse™ en rapportage zijn zo opgezet dat deelnemers echt positief gemotiveerd worden om nóg meer het verschil te maken.


Schaalbaar tot 360° feedforward

De feedforward analyse™ kan 360 graden uitgevoerd worden: met collega’s op verschillende niveaus en externe relaties, zoals klanten, samenwerkingspartners en privé personen.


Uitdagende inzichten

Krijg inzicht in de gevalideerde management- en leiderschapskwaliteiten waarin de deelnemer uitblinkt. En wat de verdeling is tussen de harde en zachte en individuele en relationele kwaliteiten.

Lees verder

onze diensten

 
 

St Jansdal
Gemeente Wijchen
ABN Amro
Park Plaza
Ing
SVB