feedforward do it yourself

zet feedforward zelf in bij beoordelingscyclus, trainingen, teamontwikkeling- en diversiteitsbeleid

Met de feedforward analyse™ beschikt u over de kennis en software om uw managers en medewerkers nog meer ontwikkelingsgericht te ondersteunen. Profit-, non-profit- en overheidsorganisaties gebruiken de feedforward analyse™ om persoonlijke ontwikkeling en verbetering te stimuleren, een positieve aanspreekcultuur te creëren, de onderlinge samenwerking te verbeteren en succesvolle, diverse teams samen te stellen. Heel passend om deze ontwikkelingsgerichte analyse zelf ter hand te nemen in uw organisatie en te linken aan uw leiderschapsvisie, teamontwikkeling- en diversiteitsbeleid!

Do-it-yourself klanten (interne en externe coaches, trainers en HR-professionals) betalen slechts €100,- (i.p.v. €200,-) per feedforward analyse™. Dit maakt het zelfstandig inzetten al snel financieel aantrekkelijker dan laten uitvoeren door een feedforward expert. Als gecertificeerd feedforward professional kunt u zelfstandig aan de slag met individuele- en groepsrapportages.

“Met behulp van feedforward analyse kun je heel gericht in gaan op:
wat zou je op bepaalde momenten net iets vaker kunnen laten zien om nóg effectiever te worden?
Dit levert hele leuke gesprekken op. Er worden dingen besproken waar je anders niet eens op gekomen was.”

Janneke Hermes – CFO van N.V. Nederlandse Gasunie


Certificering, materiaal en gedragsregels

certified feedforward professionalOm iedereen de kracht van feedforward te laten ervaren zijn wij een certificeringstraject gestart voor interne en externe coaches, trainers en HR-professionals. Het programma is toegankelijk voor iedereen die op basis van feedforward het beste uit managers en medewerkers wil halen, die de onderlinge samenwerking wil verbeteren, de kwaliteiten binnen een (zelfsturend) team in kaart wil brengen en/of die High Performance Individuen, Teams en Organisaties wil ondersteunen in het werkelijk benutten van alle kwaliteiten.

De opleiding tot gecertificeerd feedforward professional bestaat uit drie delen. Na afloop kan je zelfstandig met de feedforward analyse™ software werken en de resultaten gebruiken in coaching, training, leiderschapstrajecten en verbetertrajecten en hiermee bijdragen aan het positief verbeteren van individuen, teams en organisaties.

Interessant? Kijk hier voor het certificeringstraject!

Hoe werkt het?

  1. Je schrijft je op onze Direction site in voor de trainingsdata van module 2.
  2. Wij nemen contact met je op en plannen eerst jouw persoonlijke feedforward analyse™ en terugkoppelgesprek in.
  3. certified feedforward professionalJe ontvangt een link voor het starten van jouw feedforward analyse™ en na twee weken ontvang je jouw persoonlijke rapportage en een korte huiswerkopdracht, voorafgaand aan het terugkoppelgesprek met Muriel Schrikkema.
  4. Na het terugkoppelgesprek kan je besluiten om definitief deel te nemen aan module 2.
  5. Na het volgen van module 2 ontvang je toegang tot de feedforward software en tevens vijf gratis feedforward analyses (t.w.v. €500,-), zodat je direct kan starten binnen jouw organisatie of bij cliënten.
  6. Na gebruik in de praktijk volg je module 3 (09.30 – 12.30 uur) op één van de met jou afgesproken data. Module 3 helpt je eventuele overgebleven vragen beantwoord te krijgen en kijken we met specifieke aandacht naar de analyse van groep/teamprofielen.
  7. Na afloop van module 3 ontvang je jouw certificaat, digitaal logo en word je tevens feedforward licentiehouder (de licentiekosten zijn voor o.a. software updates, onderhoud, hosting, beveiliging, helpdesk en ontwikkeling en zijn in het 1e jaar gratis, daarna €375,- per jaar).
  8. Na de certificering ontvang je op elke door jou afgenomen feedforward analyse™ een korting van 50% (= €100,-) op de adviesprijs van €200,-. Aan het eind van ieder kwartaal ontvang je een factuur voor de afgenomen feedforward analyses in dat kwartaal. Er is geen minimaal of maximaal aantal af te nemen analyses. Gebruik je de software binnen je organisatie, dan ontvang je dus een korting van €100,- op iedere feedforward analyse™. Gebruik je de software als trainer/coach/adviseur bij klanten, dan is de verkoopprijs aan jouw klanten €200,- (dit is exclusief terugkoppelgesprek en een eventuele training, ontwikkeltraject, coaching, etc. die je in rekening brengt) en koop je de feedforward analyses in voor €100,-.
  9. * Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw!

MEER WETEN? WE HELPEN U GRAAG VERDER!


Voordelen do-it-yourself


Uitdagende inzichten

Krijg inzicht in de gevalideerde management- en leiderschapskwaliteiten waarin de deelnemer uitblinkt. En wat de verdeling is tussen de harde en zachte en individuele en relationele kwaliteiten.

Lees verder

Schaalbaar tot 360° feedforward

De feedforward analyse™ kan 360 graden uitgevoerd worden: met collega’s op verschillende niveaus en externe relaties, zoals klanten, samenwerkingspartners en privé personen.


Breinvriendelijk: zet daadwerkelijk aan tot leren

Met feedback kunnen onze hersenen maar moeilijk omgaan. De feedforward analyse™ en rapportage zijn zo opgezet dat deelnemers echt positief gemotiveerd worden om nóg meer het verschil te maken.


feedforward is leuk en veilig

Het invullen van de online feedforward analyse™ kost gemiddeld slechts 10 minuten. De respondenten geven geen cijfers, maar selecteren positieve kwaliteiten. Dit maakt het veilig en leuk om in te vullen en geeft betrouwbaardere resultaten.


Geschikt voor alle functieniveaus

We geven feedforward op de kwaliteiten die horen bij excellente managers en leiders. Voor niet-leidinggevenden geeft dit waardevol inzicht in zijn/haar potentie en de diversiteit in een team.


Eerlijke en transparante prijs

Eerlijke en transparante prijs met korting voor do-it-yourself klanten en partners. Facturatie aan het eind van een kwartaal en alleen over afgeronde feedforward analyses. Geen extra kosten voor groepsrapportages. Vrijgesteld van btw.

Lees verder

Meertalig

De feedforward analyse™ en rapportage is beschikbaar in het Nederlands en/of Engels. Meer talen zijn onderweg.


Individu, Team en/of Organisatie

De feedforward analyse™ is volledig flexibel in te richten: afdelingen kunnen worden samengevoegd, individuele- en groepsrapportages kunnen worden opgemaakt en nieuwe collega’s kunnen worden toegevoegd.

Lees verder

Zet aan tot actie

De feedforward rapportage geeft inzicht én zet aan tot actie. De rapportage helpt u te focussen op de kwaliteiten die van belang zijn voor uw functie/taak/rol.

Lees verder

Gevalideerde management- en leiderschaps-kwaliteiten

Gebaseerd op grootschalig wetenschappelijk- en praktijkonderzoek naar de kwaliteiten die bijdragen aan een High Performance Team en Organisatie.

Lees verder

Uitgebreide do-it-yourself ondersteuning

Uitgebreide ondersteuning in uw succes als do-it-yourself relatie van de feedforward analyse™ staat voor u klaar. Informatiemateriaal en instructievideo’s is voor u en de deelnemers beschikbaar en begeleiding staat altijd voor u klaar.


Direct aan de slag

De software wijst zich vanzelf. De users kunnen feedforward analyses™ aanmaken voor deelnemers (o.a. via automatische upload van deelnemers), e-mail teksten en de landingspagina naar eigen wens aanpassen en individuele- en groepsrapportages downloaden.

onze diensten

 
 

SVB
Actor
ABN Amro
Heineken
Merem
Wereldhave
COC Nederland
NWO