Feedforward in Leiderschap

Dit boek geeft leidinggevenden inzicht in hoe je de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Het geeft je feedforward. Positieve brandstof om jezelf en je team te blijven ontwikkelen.

Bestel Feedforward in Leiderschap (ook als e-boek beschikbaar) om met nog meer succes je (team)doelen te realiseren!

Bestel hier Meer

‘Ik vond het – als niet-leidinggevende – enorm verhelderend; ook door de vele voorbeelden en resultaten uit de praktijk, die de waarde van de methode nog eens extra benadrukken. Ik hoop dan ook dat nog heel veel (meer) mensen het boek zullen gaan lezen!’

Bart Rietvink

FrankWatching

As a high performance leader you should create trust and foster a positive mindset within your team and organization. In “Feedforward in Leadership” Muriel Schrikkema and Marco Schreurs offer you the necessary knowledge and insights to reflect on how to do this. This book will be an inspiration to you and to others you are leading.’

George Kohlrieser

IMD Distinguished Professor of Leadership and Organizational Behavior and bestselling author

Dit boek is de perfecte gids voor het continu verbeteren van je leiderschap. Het boek heeft me positief geprikkeld en daagt uit. Zowel wat mijn eigen leiderschap betreft, als in de aansturing van mijn teams en onze organisatie.’

Janneke Hermes

CFO, NV Nederlandse Gasunie

Bestel nu

In de media

Aanvulling op het boek

reflecteren op doelen - commitment en actie

Om de inzichten uit het boek ‘Feedforward in Leiderschap’ nog beter te vertalen naar jouw eigen leiderschap is naast het beantwoorden van de reflectievragen in het boek, ook het inzetten van de feedforward analyse™ aan te raden. Dat helpt jou om je eigen leiderschap nog beter te onderzoeken en tevens om de vertaling te maken naar je eigen team en situatie.

Voorafgaand aan het analysegesprek met Muriel Schrikkema gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten middels de 360° breinvriendelijke feedforward analyse™. De feedforward analyse™ is gebaseerd op de belangrijkste 48 kwaliteiten die aan de basis van high performance leiderschap liggen. We werken niet met cijfers. Jij en je respondenten selecteren in gemiddeld acht minuten de kwaliteiten die jij zichtbaar laat zien. Dit maakt deze werkwijze leuker, betrouwbaarder en sneller.

Meer informatie

Over de auteurs

Muriel Schrikkema

Muriel Schrikkema is expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte aanspreekcultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en daadwerkelijk benut. Ze is een veelgevraagd trainer en coach rond feedforward, inclusie, High Performance Leiderschap en samenwerken. Muriel is medeoprichter en programmadirecteur van Direction Europe en partner bij het HPO Center.

Marco Schreurs

Voor Marco Schreurs gaat er niets boven het verbeteren van de prestaties van teams en organisaties. Marco schreef eerder de
bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat? Marco geeft HPO-workshops en is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco is medeoprichter van Direction Europe en het HPO Center.

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Zeker niet in deze uitdagende tijden. Waar focus je op? De doelen raken mogelijk uit het zicht, de betrokkenheid neemt af, de resultaten worden minder. Zeker middenin een pandemie kun jij als leidinggevende wel een positief steuntje in de rug gebruiken en focus. Het nieuwe boek Feedforward in Leiderschap geeft je dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen nog succesvoller te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

Dit praktische werkboek geeft je inzicht in hoe jij als leidinggevende de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Daarvoor moet je in de spiegel kijken en reflecteren: Wat doe ik goed als leidinggevende? Wat kan nog beter? En hoe dan?

Dit werkboek geeft je geen kritische feedback op wat je niet goed doet. Het geeft je feedforward. Dé brandstof om jouw leiderschap te verbeteren en jullie doelen nog succesvoller te realiseren.

Bestel hier