Feedforward in Leiderschap

Dit boek geeft leidinggevenden inzicht in hoe je de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Het geeft je feedforward. Positieve brandstof om jezelf en je team te blijven ontwikkelen.

Bestel Feedforward in Leiderschap (ook als e-boek beschikbaar) om met nog meer succes je (team)doelen te realiseren!

Bestel hier Meer

‘Als team en leidinggevende doorontwikkelen doe je niet alleen, dat is een proces dat je samen moet doen. Maar hoe doe je dat als leidinggevende op een veilige manier? Hoe onderbouw je het en creëer je draagvlak op korte én lange termijn? Ik vind dat dit boek een sterke combinatie is van theorie en praktijk en helpt zowel de leidinggevende als de teamleden in dat proces. Het geeft de juiste tools en inzichten waardoor het effectief behalen van doelen een gezamenlijke dagelijkse activiteit wordt. Een proces dat leuk en uitdagend is.’

Michael Jansen

Head of FX Sales Europe, Global Reach Group

‘Ik geloof enorm in de balans tussen caring en daring kwaliteiten inbrengen en het belang van (zelf)reflectie. In het bedrijfsleven miste ik soms de caring kant, zelfreflectie en het contact maken. In het onderwijs mis ik soms de meer daring en resultaatgerichte kant. Dit boek brengt beide bij elkaar. Dat maakt het een positief, leerzaam en bijzonder waardevol boek.’

Karin Melissen

Locatie Directeur, Godelindeschool Naarden

‘Ik vond het – als niet-leidinggevende – enorm verhelderend; ook door de vele voorbeelden en resultaten uit de praktijk, die de waarde van de methode nog eens extra benadrukken. Ik hoop dan ook dat nog heel veel (meer) mensen het boek zullen gaan lezen!’

Bart Rietvink

FrankWatching

Bestel nu

In de media

Aanvulling op het boek

reflecteren op doelen - commitment en actie

Om de inzichten uit het boek ‘Feedforward in Leiderschap’ nog beter te vertalen naar jouw eigen leiderschap is naast het beantwoorden van de reflectievragen in het boek, ook het inzetten van de feedforward analyse™ aan te raden. Dat helpt jou om je eigen leiderschap nog beter te onderzoeken en tevens om de vertaling te maken naar je eigen team en situatie.

Voorafgaand aan het analysegesprek met Muriel Schrikkema gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten middels de 360° breinvriendelijke feedforward analyse™. De feedforward analyse™ is gebaseerd op de belangrijkste 48 kwaliteiten die aan de basis van high performance leiderschap liggen. We werken niet met cijfers. Jij en je respondenten selecteren in gemiddeld acht minuten de kwaliteiten die jij zichtbaar laat zien. Dit maakt deze werkwijze leuker, betrouwbaarder en sneller.

Meer informatie

Over de auteurs

Muriel Schrikkema

Muriel Schrikkema is expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte aanspreekcultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en daadwerkelijk benut. Ze is een veelgevraagd trainer en coach rond feedforward, inclusie, High Performance Leiderschap en samenwerken. Muriel is medeoprichter en programmadirecteur van Direction Europe en partner bij het HPO Center.

Marco Schreurs

Voor Marco Schreurs gaat er niets boven het verbeteren van de prestaties van teams en organisaties. Marco schreef eerder de
bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat? Marco geeft HPO-workshops en is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco is medeoprichter van Direction Europe en het HPO Center.

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Zeker niet in deze uitdagende tijden. Waar focus je op? De doelen raken mogelijk uit het zicht, de betrokkenheid neemt af, de resultaten worden minder. Zeker middenin een pandemie kun jij als leidinggevende wel een positief steuntje in de rug gebruiken en focus. Het nieuwe boek Feedforward in Leiderschap geeft je dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen nog succesvoller te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

Dit praktische werkboek geeft je inzicht in hoe jij als leidinggevende de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Daarvoor moet je in de spiegel kijken en reflecteren: Wat doe ik goed als leidinggevende? Wat kan nog beter? En hoe dan?

Dit werkboek geeft je geen kritische feedback op wat je niet goed doet. Het geeft je feedforward. Dé brandstof om jouw leiderschap te verbeteren en jullie doelen nog succesvoller te realiseren.

Bestel hier