feedforward meetlatgesprekken bij de Gasunie

Bij de Gasunie heeft men de meerwaarde van feedforward bij beoordelen, elkaar aanspreken en ontwikkelgesprekken ontdekt. Ooit gestart vanuit de Sterke Punten Challenge, past de Gasunie feedforward nu zelf toe binnen meerdere onderdelen in de organisatie.

Op de website van de NSVP staat meer over de voortgang beschreven:feedforward ervaringen Gasunie

Eerste feedforward ervaringen bij team Gasunie

Medewerkers van de Gasunie zijn sinds de deelname aan de Sterke Punten Challenge in volle vaart van start gegaan met hun pilot feedforward analyse. De aanpak is tot stand gekomen op initiatief van een groep medewerkers van de Gasunie zelf, die een beoordelingsmethodiek willen ontwikkelen die “samen leren” stimuleert. In een pilot binnen een afdeling willen zij uitvinden op welke manier Feedforward, als onderdeel van een sterke punten benadering, te integreren is in de bestaande beoordelingscyclus (zie ook de uitgebreidere projectomschrijving). In dit artikel delen zij hun eerste opgedane ervaringen…

Lees verder op de NSVP site

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
NWO
Wereldhave
Brandweer Gooi en Vechtstreek
Qirion
RAVO
Nederlandse Gasunie
Tabijn
Heineken