Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel Schrikkema richt zich op aanwezige kwaliteiten en gebruikt deze als hefboom voor de ontwikkelpunten en het vergroten van de Feedforward in Leiderschapeffectiviteit en prestaties. Als veelgevraagd spreker en trainer schreef Muriel onlangs het populaire managementboek ‘Feedforward in Leiderschap’. Een werkboek over hoe je samen (team)doelen optimaal realiseert door het benutten van álle kwaliteiten. Hierin komt haar kennis en ervaring rond positieve feedback, effectiever samenwerken, teamontwikkeling, inclusie en High Performance Leiderschap samen. Dit om, net als met haar programma’s, individuen, teams en organisaties te leren steeds beter te worden in het (samen) realiseren van de ambities. Zij doet dit met veel enthousiasme, energie en respect.

Lees op de website van Direction het gehele profiel van Mrs. Feedforward – Muriel Schrikkema.

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Wageningen University & Research
WonenBreburg
Vesteda
Wereldhave
Blick
Actor
RVO
Allerzorg