NPO Radio 2 Interview: Hoe moet je omgaan met kritische feedback

Leuk interview met Muriel Schrikkema op NPO Radio 2 (Bureau De Wilt): Hoe komt het dat omgaan met kritische feedback zo moeilijk is.

NPO Radio 2 interview - omgaan met kritische feedback

Muriel vertelt over de werking van onze hersenen en hoe je beter om kunt gaan met kritische feedback. Door scherp te hebben wat je wilt bereiken en wat je daarin wilt leren. En door te zoeken naar de combinatie van wat er al goed gaat en wat er nog beter kan in relatie tot datgene wat je wilt leren:  feedforward in leiderschap!

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs (T. 035-6037979).

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Universiteit Utrecht
Merem
Bureau Raad voor de Rechtspraak
Heineken
RTL Nederland
Vesteda
St Jansdal
Actor