Het boek ‘Feedforward in Leiderschap’ is binnen!

Ons nieuwste boek ‘Feedforward in Leiderschap‘ is binnen. Het is het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Dit boek helpt jou positief leiding te geven aan je team. Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? De doelen raken mogelijk uit het zicht, de betrokkenheid neemt af, de acties minder effectief. Feedforward in Leiderschap geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward. In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren en geeft focus om je positief te blijven ontwikkelen.

Meer weten? Neem contact op!

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Universiteit Utrecht
Wageningen University & Research
Ten Brinke
COC Nederland
WonenBreburg
Merem
RTL Nederland
Qirion