Wat is de feedforward analyse en rapportage en hoe werkt het in de praktijk?

De feedforward analyse™ helpt u op basis van gevalideerde management- en leiderschapskwaliteiten te bouwen aan High Performance Individuen, Teams en Organisaties. Het creëert een positieve aanspreekcultuur, verbetert de onderlinge samenwerking en helpt u om succesvolle(r) en diverse teams samen te stellen. Maar hoe werkt het in de praktijk? En wat zijn de mogelijkheden voor de managers en medewerkers binnen uw organisatie?

Bekijk deze korte uitlegvideo voor meer informatie over feedforward, de online tool en de rapportage:

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Wereldhave
Eigen Haard
RTL Nederland
Vesteda
Ten Brinke
Tabijn
Merem
kl logo