Uitlegvideo: Hoe werkt de feedforward analyse software (deel 1)

In deze video laten we zien hoe de feedforward analyse™ werkt. We kijken naar de verschillende pagina’s in de software, hoe je een deelnemer kan toevoegen en versturen. Als klant of partner van de feedforward analyse™ kan je na ontvangst van je inloggegevens zelf deelnemers toevoegen en individuele en groepsrapportages downloaden.

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
St Jansdal
ABN Amro
Heineken
Actor
Aventus
Nederlandse Gasunie
Universiteit Utrecht
Wereldhave