Feedforward interview René van Klaveren: Mijn krachten gebruiken om uit moeilijke situaties te komen

Ik heb eerst de feedforward analyse individueel gedaan en erna had ik een gesprek met Muriel” vertelt René van Klaveren, directeur van ICT-bedrijf Hands On ICT. “Vervolgens heb ik feedforward ook geïntroduceerd bij de marketingafdeling en erna bij het managementteam”.

Waarom vond je dat nodig?Op dat moment zat ik in een lastige periode. Zo was er een conflict met één van de belangrijkste managers. En dat bleef maar aanhouden. Op den duur begon ik aan mezelf te twijfelen. Ligt het nu aan mij? Of lukt deze samenwerking niet? Toen had ik een eigen coach en die raadde me feedforward aan. Op die manier kon ik zien hoe mijn bedrijf presteerde enerzijds en hoe ikzelf presteerde anderzijds. Zo kwam ik uiteindelijk op gesprek bij Muriel die me leerde naar mezelf te kijken”.

Wat vind je zo interessant aan het instrument, feedforward?Het is een nuttige tool die kijkt naar jouw krachten en goeie eigenschappen. Zeker tijdens moeilijkere periodes in het leven kan je dit instrument goed gebruiken”.

Het is dankzij feedforward dat ik niet alleen ontdekte waar mijn zwakke punten lagen, maar ook hoe ik mijn krachten kon gebruiken om uit die moeilijke situatie te komen.

Lees hier het gehele feedforward interview met René!

Wil je meer informatie over de feedforward analyse, workshop of coaching? Neem dan contact op met Marco Schreurs: schreurs@dir.nl / T. 035 – 603 79 79!

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Bouter Group
DNB
Pwc
Qirion
RAVO
hands on informatie management
SVB
Wereldhave