Feedforward interview René van Klaveren: Mijn krachten gebruiken om uit moeilijke situaties te komen

Ik heb eerst de feedforward analyse individueel gedaan en erna had ik een gesprek met Muriel” vertelt René van Klaveren, directeur van ICT-bedrijf Hands on Information Management BV. “Vervolgens heb ik feedforward ook geïntroduceerd bij de marketingafdeling en erna bij het managementteam”.

Waarom vond je dat nodig?Op dat moment zat ik in een lastige periode. Zo was er een conflict met één van de belangrijkste managers. En dat bleef maar aanhouden. Op den duur begon ik aan mezelf te twijfelen. Ligt het nu aan mij? Of lukt deze samenwerking niet? Toen had ik een eigen coach en die raadde me feedforward aan. Op die manier kon ik zien hoe mijn bedrijf presteerde enerzijds en hoe ikzelf presteerde anderzijds. Zo kwam ik uiteindelijk op gesprek bij Muriel die me leerde naar mezelf te kijken”.

Wat vind je zo interessant aan het instrument, feedforward?Het is een nuttige tool die kijkt naar jouw krachten en goeie eigenschappen. Zeker tijdens moeilijkere periodes in het leven kan je dit instrument goed gebruiken”.

Het is dankzij feedforward dat ik niet alleen ontdekte waar mijn zwakke punten lagen, maar ook hoe ik mijn krachten kon gebruiken om uit die moeilijke situatie te komen.

Lees hier het gehele feedforward interview met René!

Wil je meer informatie over de feedforward analyse, workshop of coaching? Neem dan contact op met Marco Schreurs: schreurs@dir.nl / T. 035 – 603 79 79!

Blick
WonenBreburg
Vesteda
Bouter Group
kl logo
Merem