Bedankt voor het invullen van de feedforward analyse!

Beste feedforward respondent,

Heel graag willen we je bedanken voor het invullen van de feedforward analyse™. Op basis van alle respondenten zal de feedforward rapportage Managementboek Feedforward in Leiderschapworden opgemaakt.

Ter inspiratie en als dank voor het invullen hebben we hieronder enkele gratis eBoeken en artikelen opgenomen. Feedforward is ook de basis van het inspirerende managementboek ‘Feedforward in Leiderschap’:

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rond feedforward, leiderschap- en teamontwikkeling, hoe feedforward de continue dialoog en open aanspreekcultuur versterkt, diversiteit & inclusie en High Performance Teams en Organisaties?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Enorme bron van informatie; wat een rijk instrument. Met de resultaten kan ik dieper, omdat het open en positief wordt gepresenteerd en niet platgeslagen of dwingend in de trant van ‘gij zult…’

Lucette Teurlings

beleidsmedewerker Directie HR Universiteit Utrecht

We richten ons nu op een gemeenschappelijk doel. Waarom doen we iets? En vanuit dat gemeenschappelijke doel gaan we kijken wat er nodig is. Wat het meest impact heeft. En welke kwaliteiten we hiervoor het meest nodig hebben.

Hetty Birkhoff

voormalig L&D manager RTL Nederland

Feedforward is voor mij een bevestiging van hoe ik in elkaar zit en acteer en geeft inzicht in hoe ik mijn kwaliteiten nog effectiever kan inzetten.

Annie Oude Hengel

Manager Sales Support Heineken

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
ABN Amro
Eigen Haard
Qirion
Aventus
Allerzorg
Brandweer Gooi en Vechtstreek
Wereldhave
Heineken