RTL Nederland: Samen bouwen we aan een positieve feedbackcultuur.

Op de website van Direction is een nieuwe feedforward case te lezen. Dit keer van RTL Nederland:

Sinds die workshops rond het bouwen van een positieve feedbackcultuur merken we dat we iets losgemaakt hebben bij onze medewerkers. Dat merkte je al zodra de workshops waren afgelopen. Iedereen had het erover met elkaar. Er kwamen ook meteen nieuwe aanmeldingen. Want collega’s die de goede ervaringen hadden gehoord van andere collega’s en de workshops niet hadden gevolgd, wilden die ook wel eens volgen en schreven zich onmiddellijk in. Maar ook nu nog merken we dat het is blijven hangen bij onze medewerkers. Zo hoor je heel vaak de term “feedforward” vallen.

Lees de gehele case van RTL rond het bouwen aan een positieve feedbackcultuur op deze site.

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
RTL Nederland
RAVO
Bureau Raad voor de Rechtspraak
ABN Amro
Vesteda
Eigen Haard
Heineken
Nederlandse Gasunie