Trainingen & Workshops

Individueel en maatwerk

Vanuit Direction en het HPO Center organiseren wij veel trainingen en workshops waarin feedforward een belangrijk onderdeel is. Wil je meer weten over de maatwerk trainingen en workshops? Neem dan contact op met Marco Schreurs (035-6037979).


Individueel aanbod

Muriel-Schrikkema- Trainingen en Workshops

Maatwerk Trainingen & Workshops

Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij profit, non-profit en overheidsorganisaties (vrijgesteld van btw) bij het realiseren van hun ambities. Vaak een team of afdeling, soms de gehele organisatie. De feedforward analyse™ is hierbij vaak een inspirerend, uitdagend en positief hulpmiddel om inzicht en begrip voor elkaar te krijgen. Met welke kwaliteiten draagt iedereen bij aan het succes van ons team of organisatie? Hoe kunnen we met elkaar leren en ontwikkelen op een positieve manier stimuleren? Welke kwaliteiten zijn nog onvoldoende aanwezig binnen ons team om de volgende stap te maken?

Enkele titels van maatwerk trainingen en workshops staan hieronder. Maar neem eerst contact op met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.


We werken voor teams en organisaties die beter willen presteren. Met onder andere de volgende profit, non-profit en overheidsorganisaties werken wij actief aan verbetering: ABN Amro Bank, Heijmans, ASR, ING, Liandongemeente MaastrichtEY, PGGM, Liandon, Saint Gobain, Wageningen Universiteit & ResearchN.V. Nederlandse GasunieRoyal HaskoningDHV, Schiphol Group, Philips, Radboud Universiteit Nijmegen, Royal FloraHollandStaatsbosbeheer, Nederlands Hersen Insistuut, KNAW, Medisch Spectrum Twente, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Scholengroep Het PleinRed Bull Nederland, UMC Utrecht, Heinekengemeente EnschedeUniversiteit UtrechtMN, Arrondissement Oost-Brabant, RTLMinisterie van DefensieBeweging 3.0, Leaseplan en RVO.

We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Marco Schreurs of Muriel Schrikkema (035-6037979).

We hebben feedforward ingezet omdat als wij bij onze leerlingen de kwaliteiten willen benadrukken. En omdat het belangrijk is om ook de kwaliteiten van de leerkrachten te benadrukken.

Caroline Versprille

Directeur - SBO de Bouwsteen en Bouwsteen Expertise

We richten ons nu op een gemeenschappelijk doel. Waarom doen we iets? En vanuit dat gemeenschappelijke doel gaan we kijken wat er nodig is. Wat het meest impact heeft. En welke kwaliteiten we hiervoor het meest nodig hebben.

Hetty Birkhoff

voormalig L&D manager RTL Nederland

Ook als leider haal je veel uit een feedforward analyse. Je bent er beter toe in staat om teamleden effectief te coachen. Je maakt niet alleen het team hechter, ook schep je vertrouwen.

Janneke Hermes

CFO - Gasunie

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Actor
Merem
Eigen Haard
Wageningen University & Research
Pwc
Ten Brinke
ABN Amro
RTL Nederland