Trainingen & Workshops

Individueel en maatwerk

Vanuit Direction en het HPO Center organiseren wij veel trainingen en workshops waarin feedforward een belangrijk onderdeel is. Wil je meer weten over de maatwerk trainingen en workshops? Neem dan contact op met Marco Schreurs (035-6037979).


Individueel aanbod

Muriel-Schrikkema- Trainingen en Workshops
 • Loopbaancoaching: Muriel Schrikkema (NL/EN) is een zeer ervaren loopbaancoach (kantoor te Hilversum) en helpt veel klanten verder in het realiseren van hun ambities. Wil je ook verder met je loopbaan? Op basis van nieuwe inzichten formuleer je prachtige intenties om sommige zaken net even anders aan te pakken om nog effectiever te worden.
  Lees verder
 • 1-daagse training: Van functioneringsgesprek naar feedforward-gesprek
  Steeds meer organisaties stappen af van de jaarlijkse performance cyclus en beoordelingsgesprekken en richten zich op vaker kwalitatief goede gesprekken voeren met hun mensen.
  Ontdek het programma
 • 1/2-daagse training: Ontdek hoe je alle verschillende kwaliteiten in je team nog beter benut!
  ‘Samen leren steeds beter te worden in het realiseren van de gemeenschappelijke ambities en doelen’ is hoe succesvolle organisaties het doen. Dat realiseren veel leiders van afdelingen en teams zich ook én in de praktijk is dat nog niet altijd makkelijk.
  Lees verder
 • 1/2-daagse training: Succesvol omgaan met de ‘positieve’ en ‘negatieve’ uitschieters in je team
  Deze workshop (gemiddelde waardering 9,4!) gaat niet over de middelmaat, maar hoe je middelmaat in jouw team kunt ontstijgen. We bespreken hoe High Performance Organisaties met laag presteerders omgaan en hoe ze toptalent nog verder laten bloeien. En hoe ga je succesvol om met je nieuwe generatie medewerkers, de millennials?
  Klik hier voor het programma
 • 1-daagse training: Benut alle kwaliteiten beter in een effectieve aanspreekcultuur
  Je merkt dat nu niet iedereen binnen je team en/of organisatie zich durft uit te spreken en fouten durft te maken. Jullie zijn erg lief voor elkaar en spreken elkaar nauwelijks aan. Of jullie spreken elkaar aan, maar het heeft niet het gewenste effect. Je beseft dat ieders kwaliteiten niet optimaal benut worden en resultaten niet optimaal behaald.
  Klik hier voor meer informatie over deze top training!

Maatwerk Trainingen & Workshops

Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij profit, non-profit en overheidsorganisaties (vrijgesteld van btw) bij het realiseren van hun ambities. Vaak een team of afdeling, soms de gehele organisatie. De feedforward analyse™ is hierbij vaak een inspirerend, uitdagend en positief hulpmiddel om inzicht en begrip voor elkaar te krijgen. Met welke kwaliteiten draagt iedereen bij aan het succes van ons team of organisatie? Hoe kunnen we met elkaar leren en ontwikkelen op een positieve manier stimuleren? Welke kwaliteiten zijn nog onvoldoende aanwezig binnen ons team om de volgende stap te maken?

Enkele titels van maatwerk trainingen en workshops staan hieronder. Maar neem eerst contact op met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.


We werken voor teams en organisaties die beter willen presteren. Met onder andere de volgende profit, non-profit en overheidsorganisaties werken wij actief aan verbetering: ABN Amro Bank, Heijmans, ASR, ING, Liandongemeente MaastrichtEY, PGGM, Liandon, Saint Gobain, Wageningen Universiteit & ResearchN.V. Nederlandse GasunieRoyal HaskoningDHV, Schiphol Group, Philips, Radboud Universiteit Nijmegen, Royal FloraHollandStaatsbosbeheer, Nederlands Hersen Insistuut, KNAW, Medisch Spectrum Twente, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Scholengroep Het PleinRed Bull Nederland, UMC Utrecht, Heinekengemeente EnschedeUniversiteit UtrechtMN, Arrondissement Oost-Brabant, RTLMinisterie van DefensieBeweging 3.0, Leaseplan en RVO.

We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Marco Schreurs of Muriel Schrikkema (035-6037979).

Pwc
hands on informatie management
ABN Amro
Qirion
Vesteda
NWO