Trainingen & Workshops

Individueel en maatwerk

Vanuit Direction en het HPO Center organiseren wij veel trainingen en workshops waarin feedforward een belangrijk onderdeel is. Wil je meer weten over de maatwerk trainingen en workshops? Neem dan contact op met Marco Schreurs (035-6037979).


Individueel aanbod

Muriel-Schrikkema- Trainingen en Workshops

Maatwerk Trainingen & Workshops

Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij profit, non-profit en overheidsorganisaties (vrijgesteld van btw) bij het realiseren van hun ambities. Vaak een team of afdeling, soms de gehele organisatie. De feedforward analyse™ is hierbij vaak een inspirerend, uitdagend en positief hulpmiddel om inzicht en begrip voor elkaar te krijgen. Met welke kwaliteiten draagt iedereen bij aan het succes van ons team of organisatie? Hoe kunnen we met elkaar leren en ontwikkelen op een positieve manier stimuleren? Welke kwaliteiten zijn nog onvoldoende aanwezig binnen ons team om de volgende stap te maken?

Enkele titels van maatwerk trainingen en workshops staan hieronder. Maar neem eerst contact op met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.


We werken voor teams en organisaties die beter willen presteren. Met onder andere de volgende profit, non-profit en overheidsorganisaties werken wij actief aan verbetering: ABN Amro Bank, Heijmans, ASR, ING, Liandongemeente MaastrichtEY, PGGM, Liandon, Saint Gobain, Wageningen Universiteit & ResearchN.V. Nederlandse GasunieRoyal HaskoningDHV, Schiphol Group, Philips, Radboud Universiteit Nijmegen, Royal FloraHollandStaatsbosbeheer, Nederlands Hersen Insistuut, KNAW, Medisch Spectrum Twente, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Scholengroep Het PleinRed Bull Nederland, UMC Utrecht, Heinekengemeente EnschedeUniversiteit UtrechtMN, Arrondissement Oost-Brabant, RTLMinisterie van DefensieBeweging 3.0, Leaseplan en RVO.

We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Marco Schreurs of Muriel Schrikkema (035-6037979).

Je krijgt een concreet beeld. Hoe zie ik mezelf? Ken ik mezelf wel goed genoeg? En hoe kom ik over ten opzichte van anderen? Bovendien is het empirisch bewezen: feedforward draagt bij aan effectief leiderschap.

Sylvia The-McArthur

Group HR Director Loyens & Loeff

De training over effectief omgaan met laag- en hoogpresteerders heeft alleen maar voordelen. Zeker vandaag. Er is een hoge werkdruk. Je werkt vaak met minder mensen, maar er moet wel meer gebeuren.

Anja Bon

Beheerder Kasteel Groeneveld – Staatsbosbeheer

Het creëren van een positieve organisatiecultuur, waarin medewerkers en managers elkaar ondersteunen, zou topprioriteit moeten zijn binnen organisaties.

Harvard Business Review

Feedforward in Leiderschap

Het ultieme werkboek voor jou als leidinggevende, om met nog meer succes (team)doelen te realiseren!

Het beste uit jezelf halen. En uit je team. Natuurlijk wil je dat, maar zo makkelijk is dat niet. Waar focus je als leidinggevende op? Als leidinggevende kun je wel wat Feedforward in Leiderschap gebruiken. Het geeft jou en je collega’s houvast. Dé brandstof om jezelf en je team positief te blijven ontwikkelen en de doelen met nog meer focus te realiseren. Want die brandstof, dat is feedforward.

In het boek ontdek je wat je al goed doet en hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken om het (nog) beter te doen. Het boek laat je reflecteren de 3 belangrijkste ingrediënten voor teamsucces: gemeenschappelijke DOELEN, COMMITMENT van iedereen en ACTIES die worden volgehouden.

Meer Koop nu
Bouter Group
RAVO
Wereldhave
St Jansdal
Merem
Bureau Raad voor de Rechtspraak
WonenBreburg
RVO